Over ons

Machinehandel A.G.Bos is een commerciële onderneming die zich heeft gespecialiseerd in het in- en verkopen van kleinere Europese verspanende metaalbewerkingmachines, toebehoren en aanverwante artikelen.
U zult dus geen grote bewerkingscentra en C.N.C. machines bij ons vinden.

Onze werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke omgang met veel tijd voor de klant, brede technische kennis en een goed oog voor machines van hoge kwaliteit. Om deze hoge kwaliteit te waarborgen verkopen wij alleen machines van goede, gerenommeerde merken. Het betreft hier veelal gebruikte Europese machines.

Wij streven er naar van alle merken goede machines en toebehoren op voorraad te hebben. Mochten wij op een gegeven moment toch niet hebben wat u zoekt, dan kunt u vrijblijvend een zoekopdracht afgeven en geven wij u bericht mocht er zich een geschikte kandidaat voordoen.

Door ervaring en kunde zijn wij in staat op een efficiënte en effectieve manier machines aan te bieden, waardoor u als klant altijd profiteert van een juiste verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Ons BTW nummer is NL114908606B01 en ons KVK nummer is 01110945

Mocht u meer informatie willen over bepaalde machines, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen .

U kunt ons bereiken op 0031 (0)521-523189 of 0031 (0)6 49650730.

Wilt u ons bezoeken? U bent van harte welkom. Vooraf graag even bellen , zodat wij alle tijd voor u kunnen vrijmaken.

Bij de machines staat of de machine onder de btw of margeregeling valt.

Wat houdt marge in?

De margeregeling voor gebruikte (tweedehands) goederen houdt in dat een handelaar bij de levering van gebruikte goederen slechts omzetbelasting verschuldigd is over het verschil tussen zijn verkoopprijs en zijn inkoopprijs (zijn winstmarge). De margeregeling kan alleen worden toegepast op goederen die de handelaar heeft ingekocht zonder dat hij over die inkoop omzetbelasting kon aftrekken. Dit betekent dat de koper geen belasting meer kan aftrekken.

Er zijn veel meer machines aanwezig dan in het aanbod staat. Deze staan echter in de voorraad en zijn onbehandeld. Het is mogelijk deze over te nemen. Er kan gesproken worden over een gedeeltelijke reparatie, conditionering en /of revisie.

Neem contact op